PVC profili

PROFILI OD PVC-a

Profili od PVC-a koriste se za zaštitu unutrašnjih i spoljnih horizontalnih i vertikalnih ivica zida koji su pokriveni keramičkim pločicama. Mogu biti jednobojni ili imitacija mermera , daju estetski i elegantan izgled prostoru gde se montiraju.

Preporučuju se za unutrašnje prostore.Profili od PVC-a imaju funkcionalan dizajn, montiraju se istovremeno sa postavljanjem pločica. Pogodni su za različite debljine keramičkih pločica.

PROFILI ZA IZOLACIJU OD VLAGE

Profili za izolaciju od vlage sprečavaju prodiranje vode na mestima gde je vlažnost prisutna ( kupatilo ili kuhinja ) tako što pokrivaju deo između zida I sanitarnog objekta ili kuhinjskih elemenata.

PODPROZORSKE DASKE

Podprozorske daske se upotrebljavaju za dekoraciju kućnih i poslovnih prostora.

Za unutrašnjost preporučujemo podprozorske daske od tvrdog PVC-a sa vrlo otpornom unutrašnjom pravougaonom strukturom. 

Podprozorske daske od elektrostatičnog obojenog aluminjuma se preporučuju za spoljašnost.

DILATACIONI PROFILI OD PVC-a

Dilatacioni profili su funkcionalni sistemi koji preuzimaju napregnutost keramičnih pločica zbog promene temperatura i raznih opterećenja na površini zidova i podova. Montiraju se istovremeno sa postavljanjem pločica. U ponudi imamo profile od 10mm ili od 12,5mm.

PRIBORI

PROTIVKLIZNA TRAKA - Protivklizna traka od PVC-a pokrivena sa silicijum karbidom je otporna na vlagu i promene u temperaturi. Sprečava klizanje  na podovima, stepenicama, rampama, u kupatilima, tuš kabinama, bazenama, komercijalnim i drugim javnim prostorima sa velikim prometom.    

KRSTIĆI ZA KERAMIČKE PLOČICE – krstići za keramičke poličice upotrebljavaju se za montiranje kermaičkih počica na jedankoj razdaljini. U ponudi imamo krstiće od 1mm,1,5mm, 2mm,3mm i 4mm.

Magneti – magenti predstavljajuidelano rešenje za pokrivanje otovra na zidovima koji su pokriveni pločicama, preporučuju se za područija koja su potrebna za pristup cevima koji